fbpx

Woning isolatie

Woning isolatie is een belangrijk aspect bij het verduurzamen van je woning. Het isoleren van je woning draagt niet alleen bij aan het milieu, maar ook aan je eigen portemonnee. Bossche Bouwers is gespecialiseerd in verschillende vormen van isoleren. Onze adviseurs helpen je graag bij het maken van de juiste keuze tijdens een adviesgesprek.

Bekijk hieronder alle mogelijkheden met betrekking tot de isolering van je woning. Vragen? Aarzel niet om contact op te nemen!

Isoleren: wat zijn de voordelen? 

Het isoleren van je woning brengt vele voordelen met zich mee. De voornaamste redenen hebben we voor je in kaart gebracht: 

Meer comfort: in een goed geïsoleerde woning blijft tijdens de wintermaanden de warmte beter binnen en in de zomermaanden blijft de hitte beter buiten. Dit zorgt ervoor dat je tijdens alle seizoenen in prettige temperaturen vertoeft. 

Bespaar energie & milieu: zoals net al werd benoemd blijft bij een geïsoleerde woning de warmte beter binnen. En meer warmte binnen, betekent minder stoken! Dat is in de huidige energiemarkt natuurlijk geen overbodige luxe. Tevens wordt ook minder CO2 uitgestoten, waardoor het milieu wordt gespaard.

Hogere woningwaarde: het isoleren van je woning is een goede investering omdat het energielabel hierdoor gunstig wordt beïnvloed. Woningen met een hoog energielabel worden sneller verkocht en zijn meer waard dan woningen waar veel energie wordt verbruikt. Tel uit je winst!

Geluiddempend: isolatie zorgt ervoor dat geluid wordt geabsorbeerd door het materiaal wat wordt gebruikt. Bossche Bouwers maakt onder andere gebruik van ‘Knauf Supafil’, een hoogwaardig isolatiemateriaal met een speciale coatinglaag. Het wol wordt onder hoge druk aangebracht waardoor een compacte massa zonder kieren ontstaat. Dit werkt geluiddempend, wat weer voordelig is voor het wooncomfort. 

 

Vraag een offerte aan

Adviesgesprek aanvragen

In een gratis adviesgesprek adviseren wij jou eerlijk over het isoleren van jouw pand. Vraag hier jouw gesprek aan.

Beoordeling op locatie en offerte

Na een kennismaking en een bouwkundige beoordeling ontvang jij onze offerte.

Uitvoering

Mogen wij aan de slag? Wij zorgen voor een perfecte oplevering en laten alles netjes achter.

Profiteren

Jij profiteert van een comfortabeler binnenklimaat, een lagere energierekening en een hoger energielabel.