fbpx

PVC vloeren

Ben je op zoek naar dé perfecte, onderhoudsvriendelijke kunststof vloer met een natuurlijke uitstraling? Dan ben je bij Bossche Bouwers aan het juiste adres. Een PVC vloer heeft een lange levensduur en is tegenwoordig bijna niet van echt hout te onderscheiden. Ook heeft de vloer een geluiddempende werking, gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken en wordt warmte geabsorbeerd. Ideaal dus!

Bossche Bouwers is gespecialiseerd in het leggen van PVC vloeren. De variatie is erg groot. Ben je van plan om een PVC vloer te kopen en te laten leggen? Wij adviseren je graag over de mogelijkheden.

PVC Vloer Den Bosch

PVC vloer laten leggen

De ondergrond is erg belangrijk bij het leggen van een PVC vloer. De vloer dient op een geëgaliseerde ondervloer gelegd te worden. Hout of plavuizen zijn hier niet voor geschikt. De PVC vloer laten leggen op een geëgaliseerde ondervloer voorkomt dat de vloer beschadigd of loskomt van de ondervloer. Ook kun je dan voegen zien, zeker wanneer het wordt gelegd op plavuizen. Een geëgaliseerde ondervloer is dus essentieel wanneer je de PVC laat leggen.

PVC vloer leggen naar wens

Jouw wensen kunnen vrijwel altijd worden gerealiseerd. Denk je aan een specifiek visgraatmotief of heb je andere wensen? Wij denken hierover graag met je mee en adviseren je graag.

PVC vloer

Waarom kiezen voor Bossche Bouwers?

  • Binnen 1 werkdag duidelijkheid
  • Hoge kwaliteit
  • Goede en snelle communicatie
  • Eerlijke en transparante prijzen
  • Afspraak is afspraak

Offerte Aanvraag - PVC vloeren

Offerte aanvragen

Vraag hieronder een offerte aan en binnen 1 werkdag ontvang je reactie van ons.

Offerte op maat

Wij maken een offerte op maat voor je en komen langs indien dit nodig is.

Opdracht uitvoeren

Na akkoord gaan wij aan de slag. Wij kunnen vrijwel altijd binnen 6 weken starten!

Cinewall op maat Den Bosch

Bossche Bouwers

Focust zich op woningisolatie en woning afwerking.

Wij doen enkel waar wij écht goed in zijn. Bij Bossche Bouwers weet je dat je goed geholpen wordt. Onze adviseurs geven graag persoonlijk advies over de best passende oplossing. Hierbij houden wij rekening met jouw wensen en budget mogelijkheden.